Sute de amenzi aplicate, în Dolj, pentru nerespectarea limitelor de viteză

Sute de amenzi aplicate, în Dolj, pentru nerespectarea limitelor de viteză

5.104
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acțiunea TISPOL Speed, care s-a desfășurat în prima săptămână a lunii aprilie, s-a lăsat cu sute de sancțiuni în rândul șoferilor care au circulat pe drumurile din județul Dolj și care au depășit viteza legală de circulație.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, au fost și cazuri în care șoferii au depășit viteza legală cu mai mult de 50 de km/h, fiindu-le reținute permisele de conducere.

„Poliţiştii doljeni au aplicat 575 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 R, privind circulaţia pe drumurile publice. 480 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea limitelor legal de viteză, iar 95 au săvârşit alte abateri. De asemenea, în 23 de situaţii, conducătorilor auto le-au fost reţinute permisele de conducere pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 165.000 de lei.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.