DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbaţi de 25 şi 36 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat, au fost reținuți, marți, de către polițiști. 

În ziua de 26 martie, poliţiştii s-au  sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 08-25 martie, din cultura de viţă de vie, situată în extravilanul comunei Cetate, ce aparţine unei societăţi comerciale au fost sustraşi mai mulţi şpalieri metalici.

Au fost efectuate trei percheziti domiciliare pe raza comunelor Cetate si Poiana Mare, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea faptei respective, într-o gospodărie din comuna Cetate fiind găsiți 311 şpalieri metalici, iar la un alt imobil din Poiana Mare, 150 spalieri metalici.

„În cauză se efectueaza cercetari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală. În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat de poliţişti, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.