Sute de tone de gunoi strânse din localitățile doljene

Sute de tone de gunoi strânse din localitățile doljene

2.435
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 48.000 de saci cu gunoi au rezultat, în județul Dolj, în urma acțiunii „Let’s do it Romania!” derulată sâmbătă. Aceasta este o situație stabilită în primă fază, urmând ca pe 24 septembrie să fie dat publicității bilanțul final.  

Potrivit organizatorilor acțiunii de curățenie, în Dolj au fost implicate 50 de localități, nu mai puțin de 21.250 de voluntari reușind să strângă o parte dintre deșeurile aruncate la voia întâmplării.

„La nivelul județului Dolj au fost implicate 50 de localități și am avut 21.250 voluntari. S-au colectat 30.000 saci în Craiova (120 tone) și 18.100 de saci în restul județului Dolj (colectare selectivă în vederea reciclării). Aceste rezultate sunt estimative, zilele acestea se fac centralizările, urmând să avem cifrele finale pe 24 septembrie”, au transmis organizatorii acțiunii de la nivelul județului Dolj.

La nivel național, au participat peste 1.200 de primării, școli din toată țara, instituții județene, alături de companii, ong-uri și centre de plasament. De asemenea, sute de soldați ai Armatei Române, angajați ai Poliției, Pompierilor, Jandarmeriei Române au luat parte la Ziua de Curățenie Națională, dar și angajați ai penitenciarelor și deținuți, transmit organizatorii.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.