Tânăr din Bistreț, reținut după ce a furat animale și păsări din...

Tânăr din Bistreț, reținut după ce a furat animale și păsări din gospodăriile vecinilor. A acționat cu alți doi prieteni

5.367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei tineri cu vârste de 27, 19 și 16 ani, toți din comuna Bistreț, bănuiți de comiterea mai multor furturi de animale și păsări, din gospodării situate în localitate, au fost identificați de către polițiști, cel în vârstă de 27 de ani fiind reținut, joi. 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei trei doljeni  ar fi furat, în perioada 10 ianuarie-18 februarie, pe timp de noapte, din gospodăriile a trei bărbați, din Bistreț, patru ovine, trei caprine și 15 curcani.

O parte din prejudiciu a fost recuperată și restituită persoanelor vătămate, iar în baza probelor existente, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 27 de ani, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Foto arhivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.