DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr din localitatea doljeană Cetate a fost amendat de două ori, după ce s-a filmat în biserica din localitate în timp ce se ruga „să moară toți românii și țiganii să trăiască”. Inițial, polițiștii au constatat că filmarea era din data de 22 februarie, dar efectuând cercetări au mai depistat că acesta făcuse o înregistare și în data de 5 aprilie. 

Polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu în acest caz după ce filmulețul a apărut pe Facebook. Oamenii legii spun că tânărul ajuta la curățenie în biserica respectivă, într-una dintre zile luând o carte de rugăciuni si spunând:

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugăm Ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi țiganii de virusul acesta și îl dă către români, ca să moară toți românii și țiganii sa trăiască. Slavă Ție Doamne, slavă Ție”, este rugăciunea tânărului de 28 de ani.

În primă fază, bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru fapta sa și a și șters postarea respectivă.

Ulterior, polițiștii au depistat că acesta încălcase și ordonanțele militare întrucât una dintre filmări a fost făcută în data de 5 aprilie. Astfel, doljeanul a mai primit o amendă în valoare de 20.000 de lei.

„În cursul acestei zile, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la apariția unei alte înregistrări video realizată de bărbatul de 28 de ani, din Cetate, în care acesta profera expresii de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Întrucât, din verificările efectuate a rezultat faptul că una dintre filmări a fost realizată pe data de 5 aprilie a.c., pe lângă sancțiunea de 200 de lei aplicată conform Legii 61/1991, polițiștii au mai aplicat, în cursul acestei zile, o amendă în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Sursa foto: Gândul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.