DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,33)

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce vineri seara, a urcat o minoră în vârstă de 16 ani, cu forța, într-o mașină, a dus-o pe un câmp din zona Mofleni și a violat-o.  

Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de 17 iunie, în timp ce se afla pe o strada din cartierul 1 Mai, din Craiova, tânărul a urcat împotriva voinței sale, într-un autoturism, o adolescentă de 16 ani, din Craiova, cu care acesta ar fi avut o relație.

Ulterior s-ar fi deplasat pe un teren din zona Mofleni, unde din declarațiile adolescentei, ar fi lovit-o și ar fi violat-o.

Sâmbătă, tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat de polițiști, a fost reținut pentru 24 de are.

Totodată, spun reprezentanții IPJ Dolj, acesta a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.