Tânăr din Craiova reținut după ce a furat mai multe bunuri dintr-un...

Tânăr din Craiova reținut după ce a furat mai multe bunuri dintr-un magazin

1.701
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost reţinut duminică după ce a fost prins în flagrant, de către un echipaj din cadrul jandarmeriei, cu mai multe bunuri asupra lui pe care le furase dintr-un magazin. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul a intrat în unitatea economică respectivă după ce a spart geamul, fapta fiind comisă în timpul nopții.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11 noiembrie a.c., o patrulă de jandarmi a prins în flagrant un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care avea asupra sa mai multe bunuri, pe care le sustrăsese dintr-un magazin. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în urma cercetărilor efectuate, stabilindu-se faptul că tânărul ar fi pătruns în magazin prin spargerea unui geam. Bunurile sustrase au fost recuperate, valoarea acestora fiind estimată la suma de aproximativ 2.500 de lei”, a declarat Grădinaru.

În cursul zilei de luni, tânărul va fi prezentat unităţii de parchet, cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.