DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Întorsura, județul Dolj, este cercetat penal, după ce vineri a fost depistat de polițiști conducând un autoturism cu o alcoolemie de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat și sub influența substanțelor psihoactive.

Vineri, polițiștii Secției nr.5 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Întorsura, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Brâncoveanu, din municipiul Craiova.

Întrucât mirosea a alcool și era agitat, tânărul a fost condus la Biroul Rutier Craiova unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, doljeanul a fost testat cu aparatul Drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de opiacee, acesta refuzând să-i fie prelevate mostre biologice.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, arată IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.