DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Caracal, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt, a fost reținut, joi, de către polițiștii doljeni. 

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, în Caracal, la locuinţele a doi tineri de 21, respectiv 17 ani, bănuţi că au comis aceste fapte.

Astfel, s-a stabilit faptul că în ziua de 13 noiembrie, o femeie de 53 de ani ar fi fost împinsă, iar ulterior i-ar fi fost sustras portofelul cu bani, de către cei doi tineri.

Aceleaşi două persoane, în ziua de 15 noiembrie, ar fi furat, în acelaşi mod, portofelul unui bărbat de 79 de ani.

De asemenea, tânărul de 21 de ani este bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de furt, stabilindu-se faptul că, în ziua de 17 noiembrie, ar fi sustras o geantă cu documente, carduri şi bani de pe bancheta din spate a unui autoturism parcat pe bulevardul  Oltenia, în care o femeie tocmai se urcase.

„Faţă de bărbatul de 21 de ani, din Caracal, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.