DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Sopot, a fost reţinut de poliţişti după ce, în urma unui scandal izbucnit într-un bar din localitate, l-a bătut crunt pe un bărbat.

Poliţiştii spun că tânărul ar fi agresat fizic un bărbat de 40 de ani, din comuna Sopot, sat Pietroaia, în timp ce se aflau în faţa unui bar din localitate. Victima a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de către un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului şi care ulterior a refuzat transportul la spital.

„În baza probatoriului administrat de poliţişti, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, arată IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.