DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri în vârstă de 18 ani, din Craiova, sunt cercetați penal, după ce au fost prinși în trafic cu o mașină furată. Niciunul dintre cei doi craioveni nu are permis de conducere.  

Mașina a fost oprită, pentru un control de rutină, în localitatea Șimnicu de Sus. La volan era un tânăr în vârstă de 18 ani, acesta fiind însoțit de un amic de aceeași vârstă.

Din verficările efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi ar fi furat autoturismul respectiv de pe o stradă din Craiova, unde fusese lăsat neasigurat și cu cheile în interior de persoana vătămată, o femeie în vârstă de 50 de ani.

„Autoturismul a fost indisponibilizat de polițiști, urmând să fie restituit persoanei vătămate. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.