Tânăr fără permis urmărit de poliție pe străzile Craiovei

Tânăr fără permis urmărit de poliție pe străzile Craiovei

2.365
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, a fost reținut, duminică, după ce a fost prins că s-a urcat fără permis la volanul unei mașini, acesta refuzând să oprească la semnalul oamenilor legii. A fost urmărit, pe mai multe străzi din Craiova, lovind mai mulți stâlpi care delimitează trotuarul de partea carosabilă și două bariere de blocare acces.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că tânărul a crezut că va scăpa de filtrul de poliție care, duminică, se afla pe Calea București din Craiova.

„poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism ce era condus pe Calea Bucureşti. Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, cel în cauză circulând pe mai multe străzi, pe interzis. De asemenea, conducătorul autoturismului a lovit mai mulţi stâlpi de delimitare a părţii carosabile de trotuar precum şi două bariere, care blocau accesul într-o zonă pietonală”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că tânărul a abandonat autoturismul, fiind însă prins de poliţiştii rutieri care au stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Urmează, în cursul zilei de astăzi, ca tânărul să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.