Tânăr reținut după ce a fost prins, fără permis, la volanul unei...

Tânăr reținut după ce a fost prins, fără permis, la volanul unei mașini cu numere false

2.562
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 23 de ani, din Gherceşti, a fost reţinut ieri de poliţişti, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea era neînmatriculată și avea aplicate plăcuțe cu numere false.

„Poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din Ghercești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 641, având montată, în partea din spate, o plăcuță cu număr provizoriu de circulație. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, iar mașina, la volanul căreia se afla, era neînmatriculată în circulaţie, plăcuța cu numărul provizoriu fiind atribuită unui alt autoturism”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false și fără a deține permis de conducere.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.