Tânăr reținut pentru tâlhărie. A intrat în casa unui craiovean, l-a lovit...

Tânăr reținut pentru tâlhărie. A intrat în casa unui craiovean, l-a lovit și i-a luat mai multe bunuri

2.339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Arad, a fost reținut joi de către polițiștii din Craiova, după ce în luna noiembrie a anului trecut a intrat în casa unui bărbat din Craiova și, prin acte de violență, a furat mai multe bunuri din imobilul respectiv.

Purtătorul de cuvânt al IPJ dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că tânărul a fost ajutat de către un minor, ambii profitând de faptul că bărbatul în casa căruia au intrat era băut.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi pătruns fără drept în locuinţa bărbatului, unde ar fi profitat de starea de ebrietate în care acesta se afla. Prin acte de violenţă, cei doi ar fi sustras un laptop, un televizor şi un portofel, valoarea totală a prejudiciului produs fiind estimată la suma de 2.600 de lei”, a declarat Grădinaru.

Tânărul va fi prezentat, vineri, unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celei de-a doua persoane implicate în săvârşirea acestei infracţiuni



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.