DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Castranova, judeţul Dolj, este cercetat penal şi pe numele său a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, după ce, luni, a ameninţat o femeie cu un pistol. 

Tânăra în vârstă de 21 de ani locuieşte în comuna Calopăr. Poliţiştii au fost anunţaţi despre incident şi au mers la domiciliul acesteia să vadă despre ce este vorba.

Bărbatul a venit cu o maşină şi în urma unor discuţii aprinse a ameninţat-o pe femeie cu un pistol ce s-a dovedit a fi de plastic.

Tânărul a fost prins în trafic.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile faţă de tânărul de 25 de ani. Totodată, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice în vederea depistării autovehiculului în cauză şi identificării tânărului bănuit de comiterea faptei, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. Astfel, tânărul a fost depistat de poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Leu şi  Castranova în trafic, la volanul autoturismului indicat de persoana vătămată. În urma efectuării controlului autovehiculului a fost găsit un pistol de jucărie, din plastic. Pistolul a fost ridicat în vederea continuarii cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.