Tânără din Podari, obligată să se prostitueze în Craiova. Un bărbat a...

Tânără din Podari, obligată să se prostitueze în Craiova. Un bărbat a fost arestat

5.849
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Două percheziţii domiciliare au fost efectuate, la sfârșitul săptămânii trecute, la locaţii folosite de un bărbat din Craiova, bănuit de trafic de persoane.

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat de 26 de ani, din Craiova, ar fi racolat o tânără de 19 ani, din Podari, pe care ar fi obligat-o, prin violenţă, să se prostitueze, în mai multe locații din Craiova. Banii astfel obţinuţi erau însuşiţi de bărbat.

„În urma probatoriului administrat în cauză, acestea a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de persoane. Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în arestul IPJ Dolj”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea unui procuror DIICOT- ST Craiova şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.