Tânără din Siria, prinsă cu buletin aparținând altei persoane, în vamă

Tânără din Siria, prinsă cu buletin aparținând altei persoane, în vamă

1.244
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără din Siria care a încercat să intre ilegal în România, sâmbătă, folosind o carte de identitate bulgărească, ce aparţinea altei persoane, a fost depistată de către vameșii de la Calafat. 

Femeia s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar. La controlul de frontieră, femeia a prezentat o carte de identitate emisă de autoritățile din Bulgaria.

„Cu ocazia verificării documentului, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la faptul că persoana nu este aceeași cu cea din fotografia documentului prezentat la control, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a prezentat un document care aparținea altei persoane. În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că femeia este cetățean sirian, în vârstă de 19 de ani și a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu deţinea documente de călătorie și intenţiona să ajungă în Germania”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră i-au întrerupt călătoria tinerei, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.