Tânără, la volan, prinsă fără permis. Un alt tânăr a provocat un...

Tânără, la volan, prinsă fără permis. Un alt tânăr a provocat un accident de circulație

1.945
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)
Un politist completeaza un proces verbal, in timpul unor controale efectuate de Politia Rutiera, vineri, 30 august 2013, in Craiova. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTO

O tânără de 22 de ani, din Belcești, județul Iași, a fost depistată, duminică, de polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Plenița, în timp ce conducea, prin localitatea Murgași, un autoturism fără a deține permis de conducere valabil.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Tot duminică, un tânăr de 23 de ani, din Giubega, care nu avea permis de conducere, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident pe strada Calea Vîrtopului, în comuna Giubega.  Potrivit datelor furnizate de IPJ Dolj, evenimentul rutier s-a soldat  doar cu pagube materiale.

Polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, din Giubega, care ar fi condus autoturismul, prin localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză, polițistii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor băuturilor alcoolice și fără permis.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.