Tânărul din Craiova, incendiat în scara blocului, a pierdut lupta pentru viață....

Tânărul din Craiova, incendiat în scara blocului, a pierdut lupta pentru viață. Iubita lui a făcut anunțul, în urmă cu puțin timp

27.097
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Tânărul din Craiova, incendiat într-o scară de bloc, în urmă cu aproximativ o lună, a decedat, astăzi, anunțul fiind făcut de către iubita acestuia, cântăreața de muzică ușoară, Oana Radu. 

Alin, iubitul artistei, era internat la Spitalul Floreasca, în stare foarte gravă, la aproximativ o lună de la producerea evenimentului organismul cedând.

„Iubitul meu a pierdut, astăzi, lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a scris Oana, pe pagina de Faceebook.

Evenimentul a fost înregistrat în data de 13 august, cânt un bărbat din Craiova a aruncat cu mai multe sticle de cocktailuri molotov, în vecini și în muncitorii care lucrau la o țeavă de gaze.

Agresorul a fost reținut de oamenii legii și este cercetat pentru tentativă de omor, vecinii spunând că acesta avea probleme psihice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.