DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Decorațiuni confecționate din lemn, hârtie, fire de lână, paste făinoase, picturi pe sticlă și coronițe cu specific de sărbătoare, toate acestea au fost pregătite de către studenții Facultății de Horticultură pentru cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Crăciun „Winterland”. Evenimentul este găzduit de holul central al Universității din Craiova, târgul fiind deschis până în data de 14 decembrie. Fiind vorba despre o manifestare cu scop caritabil, suma de bani obținută va ajunge la Maria, o fetiță, care la nici 4 ani, luptă cu leucemia.

Conuri, fructe uscate, ramuri, scoarță de copac, bucăți de lemn, de paste făinoase, toate au prins viață, și anul acesta, în mâinile studenților craioveni. Imaginația și convingerea că aceste materiale pot lua forma unor obiecte numai bune pentru prins în bradul de Crăciun i-au ajutat pe toți cei implicați în proiect să realizeze decorațiuni unice.

Cea mai mare răsplată pentru cei 30 de studenți implicați în proiect este faptul că o pot ajuta pe Maria în drumul ei spre vindecare, după cum susțin studenții care au pregătit ediția din acest an a Târgului de Crăciun „Winterland”.

Anul acesta, suma de bani va fi donată unei fetițe de nici 4 ani, care suferă de leucemie acută limfoblastică. Copila este internată pe Secţia Oncologie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Micuța are nevoie de ajutor pentru a-şi continua tratamentul care se aplică înaintea administrării citostaticilor, familia având nevoie de peste 20.000 de euro. Medicamentele recomandate nu se găsesc în țară, nu sunt decontate de stat, părinţii fiind nevoiţi să le cumpere din străinătate.

Maria poate fi ajutată și donând bani în contul RO42BRDE170SV57775521700, deschis la BRD, pe numele mamei, Guriţă Maria Loredana.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.