Târg de joburi pentru studenții de la Științe

Târg de joburi pentru studenții de la Științe

19.982
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un târg de joburi pentru studenții de la Facultatea de Științe din cadrul Universității din Craiova va avea loc, joi, în holul central al instituției fiind așteptați peste 20 de angajatori de top din Oltenia.

Potrivit reprezentanților Universității din Craiova, tot joi va avea loc și workshop, tinerii având astfel prilejul să afle ce presupune viața profesională și care sunt așteptările angajatorilor.

„Aşteptările studenţilor, ale angajatorilor, avantajele studiilor superioare pentru accesarea unor joburi cu multe satisfacţii, trecerea de la studenţie la viaţa profesională sunt câteva dintre topicurile târgului şi ale workshop-ului „Importanța creșterii angajabilității absolvenților cu studii superioare pentru dezvoltarea firmelor și a comunității regiunea S-V Oltenia” în aceeaşi zi, în intervalul 11:00-11:45, în sala 420”, anunță organizatorii.

Târgul face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711).

Prin intermediul acestui proiect sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie.

Proiectul este cofinanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    187

    Dacă veniți cu oferte gen salariu motivant 1263 lei vine p*la mea pe banii astia ținând cont ca întreținerea pe iarna costa 750 lei,120lei lumina,100 lei rds,apa 80 lei,abonament buz 65 lei etc …mai ziceți ca de ce stau acasa 2 milioane de tineri in România…

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    187

    La 22 de ani nu ai experiența salariu 1263 lei, la 50 de ani ești prea bătrân nu mai intereseaza pe nimeni,la 65 de ani ești prea tânăr sa mai ieși la pensie după ce ai muncit o viața întreaga in sclavie in mizeria de oameni din România …cu mult respect

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.