Târg de jucării la Școala nr.2 „Traian” pentru renovarea curții școlii (VIDEO)

Târg de jucării la Școala nr.2 „Traian” pentru renovarea curții școlii (VIDEO)

9.191
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În „Săptămâna altfel”, elevii calselor I-IV de la Școala nr.2 „Traian” au orgnizat un târg de jucării și cărți pentru a strânge bani pentru renovarea curții școlii.  „Acum doi ani am experimentat această idee cu o singură clasă. Și atunci am avut mare success și am cumpărat un televizor pentru clasă cu banii strânși. Acum am zis să o facem la nivel macro astfel încât să decorăm curtea cu jocuri pe asphalt, porți noi de fotbal, să reabilităm panourile de baschet, să reabilităm pereții școlii, să punem niște băncuțe, totul pentru ei”, a spus Diana Brătucu, director adjunct.

Imediat ce au auzit ideea directorului, elevii au spus „da” în cor. Așa că astăzi fiecare a adus ce l-a lăsat sulfetul: jucării, cărți sau alte bunuri. Prețurile au fost de la 1 leu în sus și fiecare a plecat acasă cu ceva. „Mi-am cumpărat o perucă, niște puzzle-uri și niște jucării foarte tari. Am adus pentru vânzere ochelari, creioane și jucării, strângem bani ca să facem curtea școlii frumoasă, să facem activități”, a spus Alexandru Glăvan , un elev de calasa I. „Ne-am gândit că este o activitate foarte plăcută pentru copiii. În primul rând vrem să reamenajăm curtea, să facem desene frumoase, dar bineînțeles vrem să îi obișnuim să doneze lcuruile pe care nu le mai folosesc”, a spus Flori Grigore, învățătoare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2787

    AsPHalt?! Mă leg numai de asta…
    La subiect: Iar au furat tovarășii banii copiilor.
    A, revin cu o întrebare, că poate va reuși cineva să explice – de ce sunt scrise articolele ”de către”??
    Hai, frate, scoate ”către” din text! Vă rog eu, vă implor! Era bine înainte, corect.
    De Verdi, de Eminescu, de Vali Vijelie, de treci codrii de aramă. Nu de către Eminescu și nici de către treci codrii.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.