„Târg de toamnă”, la Colegiul Carol I. Micii negustori au avut tarabele...

„Târg de toamnă”, la Colegiul Carol I. Micii negustori au avut tarabele încărcate cu bunătăți se sezon

26.014
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Dulceață, compoturi, zacuscă din vinete, fasole sau ciuperci, castraveți, gogoșari și conopidă la borcan, salată de sfeclă și hrean, limonadă, toate acestea au ajuns în cămara craiovenilor care, vineri, au trecut pe la „Târgul de toamnă”, organizat de cadrele didactice și elevii claselor primare ai Colegiului Național Carol I din Craiova. 

Curtea unității de învățământ a devenit, pentru câteva zeci de minute, un adevărat spațiu destinat vânzării conservelor pentru iarnă sau a prăjiturilor de sezon, elevii intrând în rolul negustorilor.

Mai mult, aceștia s-au ocupat și de amenajarea spațiilor de vânzare, având grijă să respecte tema și mergând foarte mult pe aspecte tradiționale românești.

În funcție de munca depusă, în cazul în care au pregătit prăjituri sau plăcinte,elevii au fixat și prețurile produselor. În urma discuției cu părinții, murăturile, dulcețurile sau compotul provenind din cămara fiecăruia, micii negustori au știut și cu cât să vândă aceste bunătăți

Scopul acțiunii a fost de a-i responsabiliza pe elevi în privința obținerii și cheltuirii banilor.

Potrivit organizatorilor, banii obținuți sunt păstrați la nivel de unitate pentru a mai cumpăra cele necesare pe parcursul acestui an școlar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.