Taxe mai mari la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova

Taxe mai mari la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova

7.045
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Bătrânii care stau în Căminul pentru Persoane Vârsnice din Craiova vor plăti taxe mai mari începând cu luna aprilie. Suma de bani pe care o vor da aceștia pentru întreținere va fi de 800 de lei/persoană/lună.

În raportul pe care l-au realizat reprezentanții Centrului pentru Persoane Vârstnice Craiova, se observă care sunt motivele acestei creșteri: ,,Luând în considerare majorarea prețurilor, creșterea semnificativă a tarifelor la apă, canal, salubritate, încălzit, iluminat și forța motrică, creșterea prețurilor la medicamente, materiale sanitare, creșterea prețurilor la materiale de curățenie și creșterea punctului de pensie, Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova propune majorarea contribuției lunare de întreținere de la 700 lei la 800 lei/lunar”.

700 de lei plătesc aceștia în prezent, astfel că, taxa va avea o creștere vizibilă cu 100 de lei.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7019

    Dragi parinti sa aveti grija si sa va purtati exemplar cu nevasta/sotul ori copiii/rudele ca daca nu sunteti cuminti la tinerete la caminul de batrani o sa ajungeti sa stati la batranete si e acolo ca la parnaie.. ca nu e mare diferenta… macar la parnaie e gratis.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.