DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit un taximetrist.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul a fost preluat de şoferul de taxi, de pe bulevardul 1 Mai și dus pe strada Dorobanților, din municipiul Craiova.

Aici, ameninţându-l cu un cuţit, bărbatul i-a luat taximetristului suma de 600 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.6 Poliție Craiova, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei, bunurile fiind recuperate și restituite persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, transmite IPJ Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.