Taximetriștii și firmele de închirieri auto, verificate de polițiștii doljeni

Taximetriștii și firmele de închirieri auto, verificate de polițiștii doljeni

1.475
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj împreună cu lucrători din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Dolj, au verificat, ieri, modul în care cei care desfășoară transportul rutier în regim TAXI şi în regim de închiriere respectă prevederile legale. 

Cu această ocazie, polițiștii au legitimat 62 de persoane şi au controlat 48 de autoturisme. De asemenea, au fost verificate şi societăţi de închirieri auto.

„În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10.000 lei. Ca măsuri complementare, au fost reţinute trei permise de conducere şi retrase patru certificate de înmatriculare”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Craiova au organizat ieri o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de indisciplina manifestată de pietoni în momentul traversării străzii.

„Oamenii legii au aplicat 51 de sancțiuni, 30 dintre acestea vizând traversări neregulamentare. Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 11.000 lei”, mai transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Foto arhiva.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.