DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul pentru copii și tineret Colibri continuă și în acest week-end călătoria prin lumea poveștilor și propune publicului două minunate titluri din repertoriu: „Prințul Broască” și „De-aș fi Scufița Roșie”.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021, la ora 18:00, este programat spectacolul Prințul Broască, dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, cu actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

Prințul Broască este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart“, spune regizorul Todor Valov.

Duminică, 24 ianuarie 2021, la ora 11:00, este programatspectacolul muzical De-aș fi Scufița Roșie, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, în care doi copii jucăuși călătoresc imaginar, împreună cu spectatorii, prin povestea Scufiței Roșii. Spectacolul a avut premiera la începutul acestei stagiuni.

Prețul unui bileste este 13 lei/persoană. 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri:

  • de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00
  • duminica, între 10:00 – 13:00

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.