Tehnologia 5G, de la promisiuni la riscuri globale

Tehnologia 5G, de la promisiuni la riscuri globale

1.330
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociatia Civică pentru Viata (A.C.p.V.) organizează, împreună cu Facultatea de Agronomie a Universității din Craiova, dezbaterea publică “Tehnologia 5G, de la promisiuni la riscuri globale”.

Acțiunea va avea loc începând cu ora 13, la data de 21 ianuarie 2020, în amfiteatrul „Buia” al Facultății de Agronomie, Craiova, str. Libertății nr 19.

Evenimentul se înscrie in seria de manifestări, menite sa ofere publicului informațiile necesare pentru ca, în conformitate cu prevederile legilor in vigoare, acesta să aiba posibilitatea de a participa la luarea deciziei referitoare la oportunitatea implementării în spațiul public/privat din localitățile de domiciliu, a generației a cincea de tehnologie rețele celulare fără fir.

„Participarea autorităților locale, a specialiștilor și a publicului craiovean este așteptată cu interes la aceasta dezbatere referitoare la un subiect care preocupă intens si la nivel internațional  comunități locale si academice”, Luminița Simoiu,
Președinte A.C.p.V..



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.