Telefonul adolescentei din Dioști, Luiza Melencu, utilizat miercuri noaptea. O colegă a...

Telefonul adolescentei din Dioști, Luiza Melencu, utilizat miercuri noaptea. O colegă a sesizat acest lucru

1.778
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contul de WhatsApp aferent numărului de telefon al Luizei a fost activ pentru scurt timp în noaptea de miercuri spre joi, la 4 luni de la dispariţia ei. O prietenă a fetei a observat că cineva a activat contul şi a scos-o pe fată din două grupuri din aplicaţie prin care Luiza obişnuia să ţină legătura cu colegii înainte să dispară. Până în acest moment, procurorii DIICOT  nu au reuşit să găsească telefonul Luizei, iar Gheorghe Dincă declara la începutul anchetei că l-ar fi aruncat într-un lan cu floarea soarelui după ce în prealabil a zis că i-a scos cartela.

O colegă de clasă şi prietenă bună a Luizei Melencu a semnalat familiei că în noaptea de miercuri spre joi în grupul de WhatsApp al clasei a apărut activitate pe contul prietenei dispărute în 14 aprilie.

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta”, a declarat bunicul Luizei Melencu, citat de Adevarul.

Prietena Luizei, care spune că a fost între timp contactată de către anchetatori, este convinsă că telefonul Luizei este în posesia cuiva.

„La 00:56 a ieşit din grup“, a spus fata, care a făcut şi un print-screen.

Prietena Luizei a mai declarat că, după această activitate, a încercat să sune pe numărul fetei dispărute, însă a intrat robotul telefonic.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.