DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, marți, la Craiova, că lucrările privind construirea spitalului regional din Bănie, proiect controversat în ultima perioadă, vor demara anul viitor.

Faptul că se discută foarte mult pe tema construirii spitalelor regionale, mai exact despre imposibilitatea demarării lucrărilor din cauza lipsei fondurilor, este doar o problemă a celor care poate nu vor să aibă astfel de unități spitalicești, a spus Eugen Teodorovici.

„Pot să vă spun foarte clar că, la Craiova, anul viitor, vor începe lucrările la Spitalul Regional, indiferent de ce spun toți cei care cred că nu își doresc ca România să aibă astfel de spitale, de structuri moderne spitalicești. Vă spun sigur că lucrările vor începe anul viitor”, a declarat Teodorovici.

Tot ministrul Finanţelor a anunţat, la sfârșitul lunii martie, că spitalul din Bănie  ar uram să fie construit cu bani alocaţi pentru înzestrarea armatei, în parteneriat public privat cu două ţări, dintre care una ar fi Turcia.

„Vor fi două spitale atât publice, cât şi cu caracter militar, fiind în două zone în care există baze militare NATO. Avem locaţiile identificate, banii vor fi prevăzuţi în bugetul Ministerului Apărării, vor face parte din cei 2% pentru apărare. La rectificare completăm sumele necesare, dacă va fi nevoie”, a spus ministrul, la finalul lunii martie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.