Termo a creat o platformă online pentru asociațiile de proprietari în vederea...

Termo a creat o platformă online pentru asociațiile de proprietari în vederea transmiterii documentelor

1.346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Termo Craiova a creat pe site-ul existent „termocraiova.ro”, o platformă online „TERMEX ONLINE” cu ajutorul căreia asociațiile de proprietari/locatari, prin „Contul meu”, se pot conecta în vederea vizualizării și descărcării mai multor documente specifice colaborării cu cei de la Termo.  

Potrivit reprezentanților Termo Craiova, pot fi descărcate facturi; calcul penalități; lista cubeneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuintei cu energie termică pentru sezonul rece; consumul energiei lunare; anexa justificative la factura; borderou centralizator cuprinzând beneficiarii ajutorului pentru energie termica si cuantumul acestuia.

Platforma TERMEX ONLINE poate fi accesată și de pe telefoane/ tablete indiferent de sistemul de operare, având posibilitatea ca printr-o simplă poza sa trimita către furnizor tabele completate si stampilate cu beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuintei cu energie termică pentru sezonul rece, precum și alte documente”, informează Termo Craiova.

Pentru a obține accesul pe platforma TERMEX ONLINE prin „Contul meu” reprezentantilor asociațiilor de proprietari/ locatari li se recomandă să contacteze Compartimentul „Facturare” în vederea obținerii numelui de utilizator și parola.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.