Termo a cumpărat pompe noi, ca să scape de chinul avariilor

Termo a cumpărat pompe noi, ca să scape de chinul avariilor

1.259
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șase pompe cu turație variabilă au fost achiziționate de SC Termo Craiova, anunță conducerea, pentru a elimina desele avarii și pierderile cauzate de ele.   

Noile echipamente vor fi montate în PT 6 Valea Roșie, PT 2 Romanescu, PT 7 Brazdă, PT Horezu, PT Patria și PT 15 Craiovița Nouă, după cum precizează reprezentanții societății. 

Funcționarea în parametri implică un randament ridicat din punct de vedere energetic și implicit costurile de energie sunt reduse. Prin montarea pompelor de turație variabilă în exploatare se reduce nivelul de zgomot și se elimină apariția loviturilor de berbec, care pot duce la apariția avariilor pe rețelele noastre de distribuție”, se arată într-un comunicat remis, marți, presei.

Reamintim că, în această iarnă, mii de apartamente din Craiova au fost afectate de avariile apărute la conducta de distribuție a agentului termic, iar cetățenii se arată nemulțumiți că societatea nu aprobă debranșările și, parctic, obligă consumatorii să stea în frig și fără apă caldă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.