DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Probele la rece în vederea furnizării agentului termic pentru încălzire, în municipiul Craiova, au fost finalizate, urmând a avea loc cele la cald, anunță reprezentanții Termo Urban. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Termo Urban, Mădălina Bălan,  urmează probele la cald, dar nu s-a luat o decizie cu privire la perioada când va avea loc această acțiune.

Conform legii, pentru a furniza căldură, trebuie ca, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, să se înregistreze valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior sub 10 grade.

„Probele la rece sunt gata. A fost introdusă apă în instalații. Se vor face și probe la cald, dar nu s-a stabilit o dată în acest sens. Vom informa la timp despre această acțiune”, a spus reprezentanta Termo Urban.

Din experiența anilor trecuți, probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Craiova au început în jurul datei de 15 octombrie.

Directorul SE Craiova II, Dan Vasile, a menționat că nu vor fi probleme cu privire la furnizarea agentului termis și că atunci când Termo Urban va decide, se vor face și probele la cald.

„Termo Urban decide când facem aceste probe la cald. Au făcut la rece. Ne-au solicitat și nouă să mai intervenim, unde a fost cazul, dar deocamdată pentru probele la cald nu am avut solicitări”, a precizat Dan Vasile.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.