Țigări de contrabandă, plasate în magazin la Cerăt și Giurgița

Țigări de contrabandă, plasate în magazin la Cerăt și Giurgița

1.965
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe magazine din județul Dolj au fost controlate, joi, de către polițiștii de la „Economic”, aceștia verificând dacă se respectă legea privind comercializarea țigărilor.  

Reprezentanții IPJ Dolj au transmis că au fost verificați 15 agenți economici, în cazul a două magazine, unul din Giurgița, celălalt din Cerăt, fiind întocmite dosare penale după ce au fost găsite, la vânzare, mai multe pachete cu țigări fără timbru.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 15 agenți economici, iar pentru neregulile constatate aceştia au aplicat șase sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de 80.000 de lei. Poliţiştii au întocmit şi două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări, după ce, în urma controalelor efectuate la două magazine din Cerăt şi Giurgiţa au găsit mai multe pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.