Tineri din Cârna, prinși la pescuit în perioada de prohibiție/ FOTO

Tineri din Cârna, prinși la pescuit în perioada de prohibiție/ FOTO

2.242
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri din localitatea doljeană Cârna s-au ales cu dosar penal după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, au fost prinși de către jandarmii doljeni, la pescuit cu unelte interzise, fiind și perioadă de prohibiție.  

Cei doi tineri au fost prinși în flagrant, în barcă având o plasă tip monofilament și peste 45 de kilograme de pește.

„În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că cei doi tineri, în vârstă de 24 ani și respectiv în vârstă de 18 ani, ambii din localitatea Cârna, deţineau neautorizat şi pescuiau cu ajutorul unei bărci şi a unei plase tip monofilament, cu lungimea de 1.000 de metri, în bazinul piscicol nr. 3 Cârna.  În barcă, a fost găsită cantitatea de 40 kg peşte din specia caras şi cinci kilograme peşte din specia ştiucă, acesta fiind pescuit în perioada de prohibiţie”, se arată într-un comunicat de presă remis de către reprezentanții IJJ Dolj.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament şi pescuitul comercial în habitatele piscicole naturale în perioada de prohibiţie şi au fost înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.