Tineri, la volan, fără permis. Unul a lovit o mașină

Tineri, la volan, fără permis. Unul a lovit o mașină

2.699
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri care au condus fără permis au fost prinși, ieri, de poliție și au acum dosare penale. Unul dintre ei a fost identificat de poliție după ce a provocat un accident rutier. 

Un tânăr de 24 de ani, din Caiova, a fost oprit, ieri, de un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, când se afla la volanul unui autoturism, prin localitate. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Vîrvoru de Jos, că autoturismul său, care se afla parcat în fața porții locuinței sale, a fost avariat în urma unui incident rutier  petrecut în cursul nopții.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Vîrvoru de Jos, în timp conducea un autoturism pe DC 99 din comuna Vîrvoru de Jos, având montate plăcuțe cu numerele provizorii, cu termenul de valabilitate expirat și fără a deține permis de conducere, ar fi lovit autoturismul femeii de 35 de ani, care era parcat în fața porții locuinței. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a declarat Cosmin Grădinau, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.