Tiroliana ruptă în Parcul „Romanescu“ ar fi fost montată ilegal. Un băiat...

Tiroliana ruptă în Parcul „Romanescu“ ar fi fost montată ilegal. Un băiat de 10 ani a ajuns la spital după ce a căzut în gol de la 8 metri

9.131
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Organizatorii evenimentului în urma căruia un băieţel de 10 ani a căzut de la 8 metri înălțime, după ce s-a rupt tiroliana cu el, au fost audiați şi pot fi acuzați de vătămare corporală. Reprezentanţii Asociației Studențeşti „Amicus“ se pare că ar fi pus acea tiroliană în condiții ilegale, fără aprobare. „Primăria a dat un acord temporar pentru ocuparea domeniului public. Ne-au informat că vor avea şi un minitraseu de aventură, dar noi nu am dat acord pentru instalarea acelui minitraseu“, a declarat Marina Andronache, purtător de cuvânt Primăria Craiova.

Deşi evenimentul a fost dedicat copiilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean a refuzat să se asocieze cu această acţiune. „Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj nu a fost partener în cadrul acestui proiect şi nici nu şi-a dat acordul privind desfăşurarea activităţii deoarcere în adresa primită nu erau prevăzute condiţiile de siguranţă pentru copii“, a spus Nicoleta Liţoiu, purtătorde cuvânt ISJ Dolj.

Vă reamintim că duminică, un  băieţel de 10 ani a ajuns la spital după ce a căzut de 8 metri înălţime. Copilul a mers împreună cu tatăl său la un eveniment organizat de un ONG în Parcul „Nicolae Romanescu“. S-a urcat pe o scară metalică să se dea cu tiroliana, însă s-a rupt coarda şi a căzut în gol. Băiatul s-a ales cu piciorul rupt, entorsă la o mână şi vânătăi pe tot corpul. Vă avertizăm imaginile vă pot afecta emoţional!


Tatăl băitatului îi acuză acum de neglijenţă pe organizatori. „Tiroliana era ruptă şi legată cu bandă adezivă în speranţa că o să reziste. Noi am venit la locul de joacă şi am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal“, a spus tatăl.

În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, organizatorii riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani.



4 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     21-10-2005
    Locatie
     Anfield Road
    Mesaje
    2425

    „ar fi fost montată ilegal” Pai a fost sau nu? Ne dam cu parerea si o prezentam drept stire? Jurnalism inseamna sa prezentam o stire cu dovezi, cu ceva cert, nu cu ce am auzit la coltul strazii.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    278

    Jurnalismul nu mai reprezinta cine stie ce… cand vedem numai numai stiri ce pleaca de la un sambure de adevar iar dupa doar cateva ore sau zile se ajunge numai la basme,presupuneri,etc!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-10-2013
    Mesaje
    0

    Lasati jurnalismul, eu sunt siderata de lipsa de reactie a celorlalti oameni prezenti! Mai oameni buni…cum se poate mai sa ramaneti indiferenti in astfel de situatii?!? Cum poti sa pleci nepasator mai departe? Ce fel de instincte aveti? 0 simtiri, 0 trairi, 0 empatie, 0 spirit civic ?!?….suntem o natie fara reactie! Suntem de toata jena….

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7050

    Tatal copilului a dat dovada de prostie. Cum naiba sa iti incurajezi copilul sa urce in tampenia aia. In primul rand sporturile extreme eu stiam ca nu sunt destinate minorilor si daca o fac o fac pe propria piele. Oricine practica un sport extrem o face pe propria piele si pe propriile oase.

    „Urca ca nu se intampla nimica”.. mda.. decat sa cazi sa-ti rupi gatul, sa te handicapezi pe viata.. nu se intampla nimica.. da..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.