DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unitățile de învățământ profesional și tehnic din județul Dolj se pot înscrie, în perioada 14 -22 martie, în vederea obținerii „Titlului de excelență”, un certificat care atestă calitatea formării profesionale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, acțiunea se înscrie în campania de promovare a învățământului profesional și tehnic la nivel județean, aducând în prim plan acest segment important al învățământului și contribuind  la îmbunătățirea imaginii prin evidențierea activităților desfășurate în aceste școli.

Premiile se vor acorda în luna mai a acestui an, instituțiile interesate trebuind să completeze un formular on-line, accesând link-ul  https://goo.gl/forms/B0xwd3zWdn08srUG2.

„În perioada 1-30 mai 2019,  au loc festivitățile de decernare a premiilor. Distincţia acordată unităţilor şcolare reprezintă un semn al recunoaşterii de către autorităţile locale/judeţene/regionale şi validării de către mediul economic a bunelor practici în dezvoltarea şi promovarea unor oferte de formare profesională iniţială, corelate cu nevoile angajatorilor, ancorate în aspiraţiile beneficiarilor şi conforme cu priorităţile strategice de dezvoltare socio-economică a regiunii. Recunoaşterea rezultatelor şcolilor participante este realizată în cadrul reglementat şi legiferat al Metodologiei privind monitorizarea PAS-Plan de Acţiune al Şcolii”, au transmis reprezentanții ISJ Dolj.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj este inițiator al etapei a II-a a Campaniei „Titlul de excelență” în cadrul proiectului „Learning by doing”, în care parteneri naționali sunt Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (CNDIPT) și Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.