DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

970 de dascăli din județul Dolj s-au înscris în vederea susținerii examenului de titularizare, concurs ce va avea loc mâine.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Nicoleta Lițoiu, concursul se va desfășura în cele patru centre de examen constituite la nivelul județului Dolj, fiind vorba de Liceul „Matei Basarab” Craiova, Liceul Teoretic „H. Coandă” Craiova, Liceul „Traian Vuia” Craiova și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Craiova

În județului Dolj, cele mai multe posturi titularizabile scoase la concurs sunt: „Muzica instrumentală” – 13 posturi; „Corepetiție”  – 4 posturi; Educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate – 3 posturi.

Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

Afișarea rezultatelor inițiale se va face în data de 23 iulie.

Înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare – 23-24 iulie 2019.

Rezolvarea contestațiilor –  24-29 iulie 2019

Comunicarea rezultatelor finale – 30 iulie 2019

Repartizarea candidaților cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate, pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare –  31 iulie 2019.

foto arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.