Toate mașinile cu radar, în acțiune pentru 24 de ore, în Dolj

Toate mașinile cu radar, în acțiune pentru 24 de ore, în Dolj

4.826
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii rutieri din județul Dolj au în vizor, astăzi, șoferii care nu respectă viteza legală de deplasare, acțiunea fiind derulată la nivel european.

Toate mașinile de poliție echipate cu radar din cadrul IPJ Dolj sunt în acțiune, începând de azi de la ora 0.00, activitatea fiind efectuat timp de 24 de ore. Oamenii legii din Dolj vor acționa și cu cele două echipamente de depistare a vitezei de tip pistol.

Acțiunea „Speed Marathon” se derulează cu scopul reducerii numărului de accidente rutiere produse din cauza nerespectării vitezei.

„Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză şi reducerea numărului şi gravităţii consecinţelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condiţiilor de drum şi a celei excesive. Acţiunea, coordonată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, se desfăşoară în toată ţara, pe drumurile publice, poliţiştii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislaţiei în domeniu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General de Poliție.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9466

    Deci nu se mai poate circula pe drumurile din Romania din cauza radarelor .Ieri am intalnit spre Bucuresti 3 radare si la intors patru radare

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.