Toți cățeii promovați la târgul de adopții din Parcul Romanescu au noi...

Toți cățeii promovați la târgul de adopții din Parcul Romanescu au noi căsuțe

1.618
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toți cei 10 căței fără stăpân promovați la cea de-a treia ediție a Târgului de adopții canine „Adoptă un prieten, salvează o viață!”, desfășurat în parcul Nicolae Romanescu din Craiova, au plecat, duminică, la noile lor căsuțe direct de la eveniment.

Cățeii, care sunt sterilizați, vaccinați, microcipați și deparazitați au primit cadou câte o lesă, un bol, o punguță de biscuiți canini și un săculeț de hrană uscată, menționează reprezentanții SC Salubrității Craiova.

Tot duminică, în cadrul acestui eveniment, sute de copii au participat la activitățile coordonate de voluntarii Asociației JCI Craiova, au asistat la demonstrațiile câinilor de salvare din cadrul Centrului Național de Educare Canină și au putut interacționa direct cu aceștia.

Iubitorii de animale care doresc un cățel fără stăpân au posibilitatea de adopta unul din Adăpostul canin Breasta, situat la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, pe dreapta, înainte de pod. Adopția este în întregime gratuită.

Programul Adăpostului canin Breasta este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale programul stabilimentului este între orele 11.00 și 13.00.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.