Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit temporar azi și vineri

Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit temporar azi și vineri

4.095
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Circulația va fi interizisă pe podul Calafat-Vidin azi, 31 mai, între orele 9:30 și 11:30, și vineri, 2 iunie, între orele 14:00 și 15:00, pentru lucrări de întreținere și reparație, a anunțat, ieri, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat ITFP Giurgiu că, în data de 31 mai 2017, între orele 09:30-11:30 și în data de 2 iunie între orele 14:00-15:00, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă, pentru lucrări de întreținere și reparație. În acest interval de timp, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului”, se arată într-un comunicat al ITPF Giurgiu.

Celor care vor să părăsească țara le este recomandată aplicația Trafic Online, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare, actualizați în timp real, în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.