Transportatori de mărfuri și persoane, amendați. Acțiunea s-a derulat la nivel european

Transportatori de mărfuri și persoane, amendați. Acțiunea s-a derulat la nivel european

840
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Transportatorii de mărfuri și persoane, care au tranzitat județul Dolj, în perioada 13-19 mai, au fost verificați de către polițiști, acțiunea fiind derulată la nivel european.

Oamenii legii au aplicat, în cele șapte zile, peste 150 de amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

„În perioada 13 -19 mai, conform Planului de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, Serviciul Rutier Dolj a organizat acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri. Acțiunea a vizat reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă”, a declarat Cosmin Grădinaru purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Acesta a mai spus că poliţiştii au aplicat 111 amenzi conducătorilor autovehiculelor de transport marfă, 11 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 41 pentru că nu purtau centura de siguranță, 12 pentru defecțiuni tehnice sau marfa neasigurată, 21 pentru lipsă documente şi 26 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor de autovehicule pentru transport persoane, șase dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 19 pentru neportul centurii de siguranta, trei pentru defectiuni tehnice şi 21 pentru alte abateri.

Activităţile s-au desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Foto arhivă.

 

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  424

  “Oamenii legii au aplicat, în cele șapte zile, peste 150 de amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.”! O MARE MARE BATAIE DE JOC!! Pai daca dai amenzi de 300 lei(ca atat este rezultatul unui calcul simplu) cum mama naibii sa nu ii doara pe ei fix in c*r? Pai ala are microbuzul ticsit cu oameni de la care ia mult mai mult sau o masina de marfa incarcata mai mult si cu marfa neasigurata ce este un pericol pt. ceilalti participanti la trafic si tu ii dai o mizerie de amenda de 300 lei!?? De tot rasul!! Da frate amenda cat pt o luna sa vezi cum apare si educatia! Dar daca nu se vrea educatie ci jungla…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.