Transportatorii de lemne, în vizorul poliţiştilor. Oamenii legii au dat amenzi şi...

Transportatorii de lemne, în vizorul poliţiştilor. Oamenii legii au dat amenzi şi au confiscat material lemnos

3.115
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din Ciubega au aplicat amenzi şi au confiscat material lemnos transportat fără documente de provenienţă, cu ocazia unei acţiuni organizate în acest sens în comunele Radovan şi Ciubega.   

La activitatea derulată marţi au participat atât poliţişti, cât şi un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Perişor.

„În data de 25 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au organizat o acţiune, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor comise în domeniul silvic, în comunele Radovan şi Giubega. La activitate au participat atât poliţişti, cât şi un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Perişor. Astfel, oamenii legii au controlat 34 de autovehicule, şase vehicule cu tracţiune animală şi au legitimat 36 de persoane, dintre acestea trei fiind conduse la sediul poliţiei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

„Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, conform Legii nr. 171/2010, dar şi conform O.U.G. nr.195/2002. Sancţiunile aplicate în cadrul acestei acţiuni se ridică la valoarea de 5.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 5,208 mc material lemnos, esență gârniță, carpen și cer, în valoare de 1.800 lei”, se mai arată în comunicat.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  292

  Legi de tot rahatul! Sa le faca dosar penal si amenzi cu atatea cifre cat nu stiu animalele sa numere si la cateva luni daca nu au platit..executati silit!! Numai asa se va mai educa tara asta „minunata”!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.