Transportul cu BAC-ul de la Bechet se întrerupe pe timpul nopții. Dunărea...

Transportul cu BAC-ul de la Bechet se întrerupe pe timpul nopții. Dunărea a scăzut din cauza caniculei

10.565
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu se mai traversează Dunărea cu BAC-ul pe timpul nopții. Anunțul a fost făcut de societatea comercială care asigură transbordarea între porturile Bechet – Oreahovo. Trecerea între România și Bulgaria se va efectua numai în intervalul orar 06.00 – 22.00.

Această măsură a fost luată ca urmare a scăderii cotei fluviului Dunărea, urmând ca, în funcție de evoluția acesteia, să se reintre în programul normal. Pentru fluidizarea traficului, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise traficului internațional la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute“, informează Poliția de Frontieră.

 

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   09-12-2006
  Mesaje
  667

  Poţi să scrii simplu „bac” (cu litere mici), sau „bacul” (articulat), pentru că este vorba de ambarcaţiunea cu care se trece apa, nu de examenul de bacalaureat.
  Ia uite aici: https://dexonline.ro/definitie/bac

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   21-06-2017
  Mesaje
  6

  Ce nesimtita si dunarea asta, iar scazu ? parca mai ieri crescuse si se laudau ca au dat drumul la barci

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.