DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un operator economic care transporta ilegal deșeuri rezultate de la fabricarea încălțămintei, resturi textile și de piele a fost sancționat de către comisarii Gărzii de Mediu Dolj.

A fost organizată o acțiune de tip „flash, spun autoritățile, la care au participat comisarii de mediu-Comisariatul Județean Dolj și polițiști ai Secției 2 Poliție Craiova, fiind verificați, în traffic, operatorii economici care transportă deșeuri.

Unul dintre transportatori a fost amendat cu suma de 15.000 de lei și i s-a și confiscate mașina.

Operatorul economic transporta deșeuri rezultate de la fabricarea încălțămintei, deșeuri textile, dar și deșeuri de piele. Acesta nu deținea niciun formular de transport de încărcăre-descărcare pentru încărcătura deținută.

„Comisarii de mediu vor sancționa în continuare astfel de fapte care contravin legislației de mediu în vigoare, pentru ca toți operatorii economici ce desfășoară activități de colectare/stocare temporară/ tratare/valorificare/eliminare/transport să fie în conformitate cu legea”, spun reprezentanții GM Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.