Trei bărbați reținuți după scandalul de la Bratovoești. Unul dintre ei a...

Trei bărbați reținuți după scandalul de la Bratovoești. Unul dintre ei a fost pus sub control judiciar

5.031
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 37 de ani, au fost reținuți în urma unui scandal care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, într-un bar din localitatea doljeană Bratovoești, aceștia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma acestui scandal au avut loc mai multe audieri, prima persoană fiind reținută luni. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, tânărul de 26 de ani a fost acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Marți, oamenii legii au mai reținut alte două persoane, urmând ca magistrații să decidă dacă vor fi arestați preventiv.

„În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat în dosarul penal deschis la data de 22 aprilie, cu privire la conflictul ce a avut loc într-un bar din localitatea Bratovoeşti, poliţiştii doljeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut alţi doi bărbaţi de 29 şi 37 de ani, din Bratovoeşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Altercația a avut loc în noaptea de duminică spre luni, într-un bar din Bratovoești, șase bărbați ajungând la spital cu mai multe leziuni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.