Trei cazuri noi de COVID-19, în județul Dolj. Asistentă de la SCJU...

Trei cazuri noi de COVID-19, în județul Dolj. Asistentă de la SCJU Craiova, infectată cu noul coronavirus

3.488
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în județul Dolj, în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând astfel la 153 de persoane infectate cu coronavirus. 

Potrivit Prefecturii Dolj, situația epidemiologică, miercuri, la ora 9.00, era următoarea: 322 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu; 520 de persoane se află în carantină; 2.287 de persoane au ieșit din carantină; 13.855 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 86 de persoane vindecate și 153 persoane confirmate pozitiv.

Între persoanele diagnosticate cu COVID-19 se află și o asistentă medicală care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Craiova-Secția Pediatrie.

Potrivit directorului unității medicale Teodor Sas, aceasta intrase în tură după cele 14 zile în care a stat acasă. Conform programului impus de pandemie, în secţiile considerate „cu risc” , cadrele medicale lucrează 7 zile consecutiv, apoi stau acasă 14 zile.

Femeia nu mai fusese la serviciu din data de 25 aprilie și nici nu avea simptome specifice infecţiei cu SARS-COV2. Întrucât tetul a ieșit pozitv, asistenta a fost internată în spital.

În această situație a fost deschisă o anchetă epidemiologică, a spus directorul unității medicale, pentru a se stabili numărul persoanelor cu care femeia a intrat în contact.

Prefectura Dolj mai informează că persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică noului coronavirus.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   05-04-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  188

  mai minte omul dar mai bea si ur*na

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.