Trei copii au ajuns cu arsuri la spital în urma exploziei unei...

Trei copii au ajuns cu arsuri la spital în urma exploziei unei butelii

1.142
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei copii în vârstă de trei ani şi jumătate, cinci ani şi şapte ani, din Siliştea Crucii, judeţul Dolj, au suferit arsuri la nivelul feţelor şi palmelor după explozia unei butelii, urmată de un incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, în urma exploziei buteliei, a luat foc acoperişul locuinţei.

„ La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței. În urma evaluării, la faţa locului, ar fi vorba de o explozie de butelie, urmată de incendiu. În urma exploziei, trei copiii cu vârstele de 3 ani şi jumătate, 5 ani, respectiv 7 ani au suferit arsuri la nivelul fetelor și palme”, a declarat Cocoşilă.

„Fetiţa de 3 ani şi jumătate, cu arsuri la nivelul feţei și cale respiratorie, şi băiatul de 5 ani, cu arsuri la palme și față, au ajuns la Spitalul Băilești. Băiatul de 7 ani este și el luat la spital pentru investigații”, a mai declarat reprezentantul ISU Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.