Trei polițiști au refuzat mita unui șofer turc prins în ”ofsaid”

Trei polițiști au refuzat mita unui șofer turc prins în ”ofsaid”

16.709
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)
Un cetățean turc de 46 de ani a încercat să mituiască un echipaj compus dintr-un ofiţer şi doi agenţi din cadrul Biroului Rutier Craiova, care l-au surprins, cu aparatul radar, pe Str. ”Calea Severinului” din Craiova, circulând cu viteză peste limita legală admisă.
Duminică, 7 ianuarie a.c., un echipaj compus dintr-un ofiţer şi doi agenţi din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, acţionând cu aparatul radar pe strada Calea Severinului din , l-a depistat pe Irey E. , de 46 de ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism care a fost înregistrat circulând cu viteza de 86 km/h. De asemenea, poliţiştii i-au solicitat bărbatului de 46 de ani să fie testat alcoolscopic. Ca urmare a testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit o concentraţie de 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
 
Ca să scape ”basma curată”, mai exact pentru a nu fi sancţionat contravenţional şi a nu i se reţine permisul de conducere, șoferul le-a oferit agenților suma de 350 lei. Poliţiştii au refuzat și au sesizat D.G.A. – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, care, împreună cu procurorul de caz, au procedat la constatarea infracţiunii flagrante imediat după ce făptuitorul, în biroul agenţilor de poliţie, le-a oferit suma de bani menționată.
 
Cercetările au fost preluate de către structura competentă cu instrumentarea infracţiunilor de corupţie. Ulterior, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a cetăţeanului turc, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj.
 
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.


5 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5939

    felicitari.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-10-2012
    Mesaje
    36

    Asta ar trebui sa fie starea de normalitate, nu trebuie felicitat, e ca si cum ai felicita un instalator ca si-a pus sculele inapoi in servieta.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de emilcristian91
    Asta ar trebui sa fie starea de normalitate, nu trebuie felicitat, e ca si cum ai felicita un instalator ca si-a pus sculele inapoi in servieta.

    Vorbesti prostii !! Da, chiar daca e ceva normal, este de apreciat, ca intr-o tara plina de corupti, mai sunt si oameni care nu pun botul la savarina, adica sunt necorupti sau manjiti. Daca eram intr-o tara din vest precum Franta, Germania, Olanda, Austraia, Belgia, etc. nici nu mai era subiect de stire. Ori la noi asa ceva este cam anormal, de aici si faptul ca devine stire. Noi romanii in general care suntem invatati mai toti la spaga, aplaudam pe unu care nu ia. Da mi-ar place ca astfel de fapte sa se intample si la aia de primesc mita cu sacul, cu geanta, etc. asa pentru sarantoci la cativa lei este o nimica toata.

  4. #4
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2870

    Mai întâi are trebui să aflăm de corupții din instituții. aici văd mereu numai știri de cosmetizare a corupției, servite de diverse instituții.
    E plin de infractori care dau mită și de polițiști care o refuză! Islanda, gigele!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    124

    Si poza ce legatura are cu articolul? Pentru ce sa scrii MITA cu creion fosforescent daca nu a fost primita ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.